Θέματα της Σούγιας, για ένταξη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, από την Πανσελινιώτικη Αδέσμευτη Συνεργασία

Προς το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

12/5/2011 έγγραφο 32

Μετά από περιοδεία που πραγματοποίησε η Πανσελινιώτικη Αδέσμευτη Συνεργασία στην Σούγια, φέρνει τα άμεσα θέματα, στο Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης.

Κύριε Πρόεδρε τα προβλήματα της Σούγιας είναι σημαντικά όμως μπορούν να επιλυθούν με πολιτικές αποφάσεις . Ζητούμε να ορίσετε άμεσα ένα δημοτικό συμβούλιο με το σύνολο των θεμάτων που έχουν καταγραφεί και απασχολούν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής .
Προτείνουμε να γίνει στη Σούγια για να συμμετέχουν φορείς και κάτοικοι. Για λήψη Απόφασης και επίλυσης των προβλημάτων , δεσμευτήκαμε ότι θα φέρουμε το σύνολο των θεμάτων στο ΔΣ και θα παρακολουθήσουμε την επίλυση τους.

Κύριε Πρόεδρε
Από την συζήτηση πρόεκυψε ότι τα παρακάτω θέματα πρέπει να ενταχτούν στο επόμενο Συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις.
«Παρακαλούνε όπως εντάξετε τα παρακάτω θέματα στην ημερησία διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβούλιου που χαρακτηρίζονται άμεσα προς λήψη απόφασης επειδή έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Σουγιας μετά από αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων ζητούν την επίλυση τους.
1ον Λήψη απόφαση για μονοδρόμηση της οδού Δ Παπαδερου και του παραλιακού δρόμου Γ Τσουρη που οδηγεί δυτικά στον περιφερειακό δρόμο και ανατολικά στον παραποτάμιο δρόμο.
2ον Να πεζοδρομηθούν οι παραπάνω δρόμοι από τις 19:00 μετά την άφιξη του πλοίου έως τις 1:00 και να τοποθετηθούν ενημερωτικές πινακίδες που θα οδηγούν στους περιφερειακούς δρόμους και στα παρκινγκ
3ον Εξασφάλιση καθαρού νερού - και κανόνες υγιεινής στην παραλία
4ον Ένταξη του τοπικού Μουσείου στο Πρόγραμμα "Μουσεία Ανοικτά"
5ον Άμεση συνεργασία με το αγροτικό Συνεταιρισμό για τον καθαρισμό και το φωτισμό του χώρου, δημιουργία παιδικής χαράς και να περάσει στην κυριότητα του Δήμου.

Για την Πανσεληνιώτικη Αδέσμευτη Συνεργασία

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι
Νικος Φιωτοδημητρακης Στέλλα Αλφιερη allfieristella @gmail.com

0
No votes yet
Your rating: Κανένα